Softver za upravljanje proizvodnjom

Optimizirajte upravljanje proizvodnjom uz sveobuhvatni ERP sistem za proizvodnju prilagođen vašim jedinstvenim potrebama.

Više od 1.500 zadovoljnih korisnika

quatrro autocentar bajra cauto centralno europart gradtuzla hercegovina junuzovic kia lukavac malak menprom mib mig natron naturapharm nesto saraj starline vodovod zeka WV
quatrro autocentar bajra cauto centralno europart gradtuzla hercegovina junuzovic kia lukavac malak menprom mib mig natron naturapharm nesto saraj starline vodovod zeka WV

Nadzor i praćenje
proizvodnje

Softver pruža sveobuhvatan pregled proizvodnog procesa, omogućava prikupljanje i analizu podataka na svim koracima, od nabavke sirovina do konačnog proizvoda, što rezultira cjelovitim uvidom u poslovne operacije.

Kreiranje i praćenje radnih naloga

Evidencija utroška sirovina

Mašine za rad

Radne operacije i pozicije

Evidencija škarta po vrstama

Kontrola kvaliteta

Proizvođači mogu jednostavno prikupljati i analizirati podatke vezane za kvalitetu u različitim fazama proizvodnje, od kontrole sirovina do testiranja finalnog proizvoda. Softver omogućava kreiranje i upravljanje planovima kontrole kvaliteta, te podstiče definisanje specifičnih kriterija za kvalitetu, kontrolnih tačaka i minimalno prihvatlljivih karakteristika proizvoda.

Plan kontrole gotovih proizvoda

Kontrolni radni nalozi

Odobrenja serija i šarži

Kontrola sirovina

Rješenje za održavanje mašina

Aplikacija omogućava evidenciju i održavanje ključnih informacija o proizvodnim mašinama, kao što su lokacija, proizvođač, specifikacije, historija održavanja i detalji o garanciji. Ova centralizovana baza podataka o imovini omogućava brzo i tačno identifikovanje imovine, smanjuje rizik od zastoja i olakšava prevenciju kvarova.

Jedna od ključnih funkcionalnosti softvera je mogućnost planiranja i praćenja preventivnih aktivnosti održavanja za proizvodnu opremu. Korisnici mogu kreirati rasporede održavanja, postaviti podsjetnike i dodijeliti zadatke kako bi se obezbijedile pravovremene inspekcije, kalibracije i popravke.

Plan preventivnog održavanja

Evidencija troškova
sredstava

Kapacitet proizvodnje
mašine

Evidencija zastoja
mašina

Evidencija učinka radnika

Radnici u proizvodnji mogu samostalno evidentirati broj proizvedenih komada, kao i nastali škart, na osnovu kojih se formiraju radne liste za uposlenike koje olakšavaju nadzor voditelju proizvodnje. 

Evidencija smjene

Evidencija urađenog broja komada/operacija

Evidencija škarta

Pregledi radnih listi na osnovu popunjenih podataka radnika

Izvještaji o efikasnosti - ispunjenje norme

Aplikacija za mesnu industriju

Sa funkcionalnostima kao što su analize prinosa i evaluacije proizvoda, aplikacija omogućuje precizno i efikasno upravljanje aktivnostima obrade mesa. Dodatno, pruža posebne module za nadzor specijaliziranih zadataka poput upravljanja pakovanjima, korištenja nusproizvoda i pridržavanje industrijskih regulativa.

Sljedivost i opozivi proizvoda

Evidencija rastavnica

Podrška za Halal i druge standarde

Šarže sa rokom trajanja

Posebne funkcionalnosti za preradu peradi

OEE aplikacija

Softver za Overall Equipment Efficiency (OEE) pruža detaljan uvid u efikasnost vaše opreme, omogućava bolje planiranje količina koje potrebno proizvesti i tačniju procjenu potrebnog vremena za proizvodnju. 

Identificiranjem uskih grla i problema s mašinama pomaže u sprječavanju kašnjenja u proizvodnji i poboljšava preciznost procjene vremena proizvodnje.

Aplikacija za metalnu
industriju

Upravljajte procesom proizvodnje od nabavke sirovina do prodaje proizvoda s potpunim praćenjem i nadzorom u realnom vremenu. Iskusite poboljšanu efikasnost i smanjenje vremena zastoja kroz optimiziranu upravljanje inventarom i automatiziranu kontrolu kvalitete.

Masovna proizvodnja i praćenje projektne proizvodnje

Izvještaji o operativnoj efikasnosti

Generisanje VDA etiketa

Obračun proizvodnje i cijene koštanja

Praćenje transportnih korpi

Evidencija dostupnosti mašina.

Aplikacija za industriju proizvodnje namještaja

Učinkovito pratite proizvodnju garnitura i setova, eksterne saradnike i kontrolirajte procese pomoću naše specijalizirane softverske aplikacije. Osigurajte kontrolu kvaliteta namještaja dok istovremeno pojednostavljujete poslovne operacije i povećavate produktivnost.

Evidencija garnitura

Evidencija eksternih saradnika

Sljedivost i praćenje

Kontrole sirovine i zaliha

Proizvodnja sirovina i poluproizvoda

KONTAKTIRAJTE NAS

+387 35 306-550

infonet@infonet.ba

KUPAC?